Vittighed.dk - Vittigheder og jokes
Her er du  :   Vittighed.dk   >  Blandede   >  Den gamle Hr. Hansen  

Menu
Vittigheder
·  Alle
·  Alle børnene
·  Blandede
·  Blondiner
·  Børn
·  Doktor
·  Dyr
·  Frække
·  Grove
·  Gåder
·  Indsend vittighed
·  Kelly Family
·  Klassikere
·  Kvinder
·  Mad og drikke
·  Mænd
·  Nationaliteter
·  Politik
·  Scoretricks
·  Sport
·  Toplister
Jokes på dit site
Spil & animationer
Sjove links

Vittigheder og jokesDen gamle Hr. Hansen

Den gamle Hr. Hansen:
Hr. Hansen havde været beboer på hjemmet i årtier. Dagligt kørte han i sin rullestol op og ned ad gangene. Han var stille og lidt sær, sjældent viste han interesse for div. aktiviteter.
Men en dag kom han til at se plakaten udenfor hjemmebiografen, den fængede, nøgne unge piger i selskab med lige så lidt påklædte velvoksne mænd. Den måtte hr. Hansen bare se.
Han tog plads i rækken og fulgte spændt denne livlige film. Pludselig tog fanden ved ham, og sygeplejersken så ham køre med fuld fart ud af lokalet. Nedad gangen gik det, med en beslutsom mine og et brag, da han lukkede døren til hans værelse. Det undrede sygeplejersken, og hun ville undersøge, hvad det var der skete. Men da hun kommer til hr. Hansens dør, lød der en underlig hul og rytmisk banken.
Hun bankede på og undskyldte med, om han havde brug for hjælp. Hr. Hansen gnækkede sine eder og slog knoerne sammen og sagde: "Ja! Nu er det første gang i 15 år, jeg har fået den op og stå, og tror du så ikke min højre hånd sover!"Vittighed tilføjet af Jonas Glue den 02-03-2003 - Hits: 3103


Dagens vittigheder
Få jokes via e-mail alle hverdage - Gratis:

Tilmeld Afmeld

Nu 26.833 modtagere.
Vi anbefaler
DenHvideKlat
Load.dk
Sjove billeder


© HEPHEY 2002 - 2017