Vittighed.dk - Vittigheder og jokes
Her er du  :   Vittighed.dk   >  Klassikere   >  Så kører toget  

Menu
Vittigheder
·  Alle
·  Alle børnene
·  Blandede
·  Blondiner
·  Børn
·  Doktor
·  Dyr
·  Frække
·  Grove
·  Gåder
·  Indsend vittighed
·  Kelly Family
·  Klassikere
·  Kvinder
·  Mad og drikke
·  Mænd
·  Nationaliteter
·  Politik
·  Scoretricks
·  Sport
·  Toplister
Jokes på dit site
Spil & animationer
Sjove links

Vittigheder og jokesSå kører toget

Lille Peter har lige stillet sin togbane op på gulvet hele vejen rundt i stuen. "Så er der afgang - dem med store tissemænd sidder forrest og dem med små tissemænd sidder bagerst", råber han og sender sit tog en tur rundt i stuen. Hans mor sidder oppe i sofaen og kigger noget misfornøjet ned på sin søn.
Da toget kommer ind på stationen igen, råber Peter igen "Så er der afgang - dem med store tissemænd sidder forrest og dem med små tissemænd sidder bagerst" og sender toget ud på endnu en tur. Hans mor er begyndt at rynke panden, og da Peter råber det endnu en gang, siger hun: "Så er det godt Peter - ind på værelset og så kan du komme ud igen, når du har lært at tale pænt!".
Efter at Peter nedtrykt var trasket ind på sit værelse og havde siddet der en time, syntes moren, at han var blevet straffet længe nok, og gik ind og hentede ham.
Da de kom ind i stuen igen, satte Peter sig ved toget og råbte: "Så er der afgang - dem med store tissemænd sidder forrest og dem med små tissemænd sidder bagerst - Og var det ikke for den gamle luder over i sofaen, så var vi kørt for en time siden...."Vittighed tilføjet af Simon Glue den 25-03-2003 - Hits: 9473


Dagens vittigheder
Få jokes via e-mail alle hverdage - Gratis:

Tilmeld Afmeld

Nu 26.833 modtagere.
Vi anbefaler
DenHvideKlat
Load.dk
Sjove billeder


© HEPHEY 2002 - 2017