Vittighed.dk - Vittigheder og jokes
Her er du  :   Vittighed.dk   >  Frække   >  Karneval  

Menu
Vittigheder
·  Alle
·  Alle børnene
·  Blandede
·  Blondiner
·  Børn
·  Doktor
·  Dyr
·  Frække
·  Grove
·  Gåder
·  Indsend vittighed
·  Kelly Family
·  Klassikere
·  Kvinder
·  Mad og drikke
·  Mænd
·  Nationaliteter
·  Politik
·  Scoretricks
·  Sport
·  Toplister
Jokes på dit site
Spil & animationer
Sjove links

Vittigheder og jokesKarneval

Et ægtepar er inviteret til et stort karneval. Damen får imidlertid en frygtelig hovedpine og beder sin mand om at gå alene til festen. Han protesterer naturligvis og vil ikke gå uden hende, men hun fortæller, at hun har i sinde, at tage et par hovedpinepiller og gå i seng. Der er derfor ingen grund til, at han ikke skal have en sjov aften ved ikke at tage af sted.

Konen vågner efter et par timer og opdager, at hun ikke længere har hovedpine. Da det stadig er tidligt på aftenen, beslutter hun sig for at gå til festen. Hendes mand ved ikke, hvilket kostume hun har valgt til karnevallet, så hun kommer på den ide, at det kunne være sjovt at se, hvordan manden opfører sig, når hun ikke er med ham i byen.

Kort tid efter at hun er ankommet til festen, ser hun sin mand boltre sig på dansegulvet og flirte med hver eneste sild, han kan komme i nærheden af. Hun begynder selv at nærme sig ham, og da hun selv er noget af en steg, fanger hun straks hans interesse.

De begynder at danse og han indleder en flirt. Hun lader ham gå så langt, som han har lyst, da han jo er hendes ægtemand, og de ender ude i en bil, hvor de får sig et knald.

Lige inden maskerne skal falde ved midnatstid, smutter konen hjem, gemmer sit kostume i et skab og går i seng. Hun spekulerer på, hvilken forklaring hende mand har på han opførsel.

Da han kommer hjem sidder hun op i sengen og læser. Hun spørger, om han har hygget sig til festen, og han svarer: "Du ved da, at jeg aldrig hygger mig, når du ikke er sammen med mig"

Hun spørger derefter. Om han fik danset og han svarer: "Jeg dansede overhovedet ikke. Da jeg ankom mødte jeg Peter, Bent, Jørgen og et par stykker til. Vi sad og spillede poker oppe på 1. sal hele aftenen. Men jeg er helt sikker på, at fyren, der lånte mit kostume, havde det rigtig sjovt."


Vittighed tilføjet af Kenneth Brandt den 09-09-2003 - Hits: 7889


Dagens vittigheder
Få jokes via e-mail alle hverdage - Gratis:

Tilmeld Afmeld

Nu 26.833 modtagere.
Vi anbefaler
DenHvideKlat
Load.dk
Sjove billeder


© HEPHEY 2002 - 2017